top of page

3/3/2024
 

Τούρτα 'Pancakes' για αρχάριους και προχωρημένους!

 

Σεμινάριο: ΤΟΥΡΤΑ 'PANCAKES' 

Δασκάλα: ΣΑΜΑΝΘΑ

Επίπεδο: ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Τοποθεσία: CAKES BY SAMANTHA Ήβης 11, Μεταμόρφωση

Ωρες: 10πμ-6:00μμ

Τιμή: 100€ +ΦΠΑ 124€) 

Μέγιστος αριθμός σπουδαστών: 9

θέσεις που έχουν μείνει: 4

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω. Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ένα email στο hello@partycakes.gr και θα σας στείλουμε τα στοιχεία τραπέζης για να εξασφαλίσετε την θέση σας.

 

Δίνουμε απάντηση σε όλα τα emails που στέλνετε και που αφορούν στα σεμινάριά μας, ακόμα κι αν πρόκειται να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε να δίνετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών για την επικοινωνία μας, διότι όταν διδάσκουμε δεν είναι πάντα δυνατή μια άμεση απάντηση. Είναι πολύ σημαντικό και σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον φάκελο με τα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ/JUNK emails. Αν μετά από 3 ημέρες και αφού έχετε ελέγξει τον φάκελο ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ/JUNK, τότε παρακαλούμε να μας στείλετε ένα μήνυμα στην επαγγελματική μας σελίδα στο Facebook (κι όχι στις προσωπικές) ώστε να μας γνωστοποιήσετε το γεγονός. 

 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην εξειδικευμένη σχολή μας στην Μεταμόρφωση, Ήβης 11 (λιγότερο από 5 λεπτά περπάτημα από τον σταθμό του Προαστιακού) 

 

Όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε τα παρέχουμε εμείς για την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα παραλάβετε πιστοποιητικό που αναφέρει ότι ολοκληρώσατε με επιτυχία το σεμινάριο στο Cakes by Samantha School. Όλοι όσοι παρακολουθούν τα σεμινάρια στο Cakes by Samantha School θα έχουν 10% έκπτωση στο κατάστημά μας την ημέρα του σεμιναρίου. 

 

Η τιμή είναι 124€ (100€+ΦΠΑ) . Η Σαμάνθα θα έχει μέχρι 9 μαθητές μόνο, για να δώσει αρκετό χρόνο για βοήθεια. 

 

Η κράτηση θα ισχύει με την προκαταβολή 50€. Το υπόλοιπο εξοφλείται την ημέρα του σεμιναρίου. Στο σεμιναριο Θα υπάρχει μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα με σάντουιτς (ή πίτσα), γλυκό και καφέ. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Oι θέσεις δεν μπορούν να κρατηθούν χωρίς κατάθεση προκαταβολης.

 

Σε περίπτωση ασθένειας, κτλ, όπου δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την προκαθορισμένη ημερομηνία, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, ούτε αλλάζει ημερομηνία. Αν ακυρώσω το μάθημα λόγω ασθένειας, χιονιού, κτλ, μπορείτε να διαλέξετε εάν θέλετε πίσω την προκαταβολή ή κάποια άλλη ημερομηνία.

 

Κάθε μαθητής θα διακοσμήσει τη δική του ομοίωμα τούρτα (από φελιζόλ)

 

Θα μάθετε:-

-Τις βασικές τεχνικές χρήσης του αερογράφου.Την λειτουργία του, πως καθαρίζεται, τι είδους βρώσιμα χρώματα να χρησιμοποιήσετε.

-Πως να χρησιμοποιήσετε σκόνες αντί για αερογράφου.

-Πως να καλύψετε το φελιζόλ με ζαχαρόπαστα

-Πως να φτιάξετε μια ρεαλιστική τρισδιάστατη τούρτα pancakes με ζαχαρόπαστα και μούρα από πάστα μοντελισμού.

-Πως να καλύψετε μια βάση με ζαχαρόπαστα.

-Πώς να κάνετε ένα μπουκάλι σιροπιού να μοιάζει σαν να αψηφά τη βαρύτητα

-Πώς να καλύψουμε τούρτες/φελιζόλ ώστε να υποδεχτεί την ζαχαρόπαστα και να είναι εμφανισιακά εφάμμιλο των επαγγελματιών- με ίσιες γραμμές και χωρίς ψεγάδια,  

-Πώς να εξειδικευτείτε στην χρήση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του συγκεκριμένου σχεδίου      

-Φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα μου τα μυστικά για την Παρασκευή υπέροχων, νόστιμων κεικς, ρωτώντας με ό,τι θέλετε κατά την διάρκεια του σεμιναρίου

 

 

Θα λάβετε επιμορφωτικό υλικό που θα περιλαμβάνει

-Βήμα προς βήμα σημειώσεις με φωτογραφίες και λεπτομερείς οδηγίες ώστε να μπορέσετε να ξαναφτιάξετε το κέικ σας

·Γλωσσάριο ορολογίας

·Την προσωπική μου συνταγή και απλές οδηγίες για την παρασκευή νοστιμότατων mud κέικς διαστάσεων 12.5εκ, 15εκ, 17.5εκ, 20εκ, 22.5εκ, 25εκ, 27.5εκ & 30εκ και σε σχήμα ημισφαίριου 15 εκ. ούτως ώστε να είστε σε θέση να φτιάχνετε τα υπέροχα αυτά κεικς σπίτι σας από την πρώτη μέρα.  

·Την προσωπική μου συνταγή για ένα πεντανόστιμο mud κέικ καραμέλας και βουτυρόκρεμας toffee διαστάσεων 12.5εκ, 20εκ & 30εκ.

·Τον οδηγό μερίδων για στρογγυλά κεικς διαστάσεων 12.5εκ, 15εκ, 17.5εκ, 20εκ, 22.5εκ, 25εκ, 27.5εκ & 30εκ & 15cm half sphere έτσι ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε πόσα άτομα θα μπορεί να σερβίρει το κεικ που θα φτιάξετε.     

·Την συνταγή για γκανάς που χρσιμοποιείται για να καλύψουμε το κεικ και μυστικά για το πως γίνεται.

-'Αλλες συνταγές που μπορεί να θέλετε για την παρασκευή των μοντέλων/ζαχαρόπαστας, κόλλα ζάχαρης, σιροπιού ζάχαρης, αποσταγμάτων βανίλιας, pastillage κλπ.

·Μία λίστα με χρήσιμα sites με εξοπλισμό/εκπαιδευτικά σεμινάρια with hints & tips for successful airbrushing.

Δείτε αυτές τις εκδηλώσεις στο Facebook για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

bottom of page