top of page

14/4/2024
 

Σεμινάριο: ΤΟΥΡΤΑ 'ΤΣΑΝΤΑ' 

Δασκάλα: ΣΑΜΑΝΘΑ

Επίπεδο: ΜΕΣΑΙΟ

Τοποθεσία: CAKES BY SAMANTHA Ήβης 11, Μεταμόρφωση. 

Ωρες: 10πμ-7:00μμ

Τιμή: 140€ +ΦΠΑ(173.60€) 

E-mail για να δηλώσετε συμμετοχή: hello@partycakes.gr

Μέγιστος αριθμός σπουδαστών: 9

θέσεις που έχουν μείνει: 8

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ένα email στο hello@partycakes.gr και θα σας στείλουμε τα στοιχεία τραπέζης για να εξασφαλίσετε την θέση σας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην εξειδικευμένη σχολή μας στην Μεταμόρφωση, Ήβης 11 (λιγότερο από 5 λεπτά περπάτημα από τον σταθμό του Προαστιακού).

Όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε τα παρέχουμε εμείς κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα παραλάβετε πιστοποιητικό που αναφέρει ότι ολοκληρώσατε με επιτυχία το σεμινάριο στο Cakes by Samantha School. Όλοι όσοι παρακολουθούν τα σεμινάρια στο Cakes by Samantha School θα λάβουν ενα κουπόνι για 10% έκπτωση από το eshop μας.

 

Η τιμή είναι 140€ +ΦΠΑ (173.60€) ME ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΕΛΙΖΟΛ. Η Σαμάνθα θα έχει μέχρι 9 μαθητές μόνο, για να υπάρχει αρκετός χρόνος για να τους βοηθήσει. 

Κάθε μαθητής θα διακοσμήσει τη δική του τούρτα.

Αυτά που θα μάθετε είναι:

-Πώς να στήσουμε τα παντεσπάνια & τις κρέμες, πώς τα κόβουμε και πως τα διαμορφώνουμε στο κατάλληλο σχήμα για την δημιουργία τσάντας.

-Πώς να καλύψουμε μια διαμορφωμένη τούρτα με γκανάζ σοκολάτας και με ζαχαρόπαστα και πως προσθέτουμε βρώσιμο εκτυπωμένο χαρτί ώστε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι μονόγραμμα θέλουμε για να φτιάξουμε μια τούρτα designer τσάντα.

-Πως φτιάχνουμε την ζαχαρόπαστα έτσι ώστε να έχουμε την αίσθηση αληθινού δέρματος και η τσάντα να φαίνεται σαν αληθινή

-Πώς να φτιάξετε τους κρίκους, τα τρούκς και την αγκράφα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. με μεταλλικό φινίρισμα

-Πώς να χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία ζαχαρόπαστας για την κατασκευή μιας τρισδιάστατης τούρτας τσάντα 

-Και βέβαια θα απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις και θα αποκαλύψω όλα τα μυστικά για το πώς φτιάχνονται πανέμορφες και πεντανόστιμες τούρτες

 

Επίσης θα πάρετε γραπτές πληροφορίες με:

-Οδηγίες βήμα-βήμα πως φτιάχνουμε τη τούρτα τσάντα.

-Πώς να προετοιμάσετε ένα ταψί για ψήσιμο mud cake.

-Πώς να κόψετε το mud cake σας σε ομοιόμορφες ροδέλες

-Ορολογία διακόσμησης και υλικών

-Την συνταγή μου και οδηγίες για κατασκευή mud cake σοκολάτας και καραμέλας, όπως και συνταγές μου για βουτυρόκρεμες & μους ώστε να φτιάχνετε τις δικές σας ξεχωριστές τούρτες στο σπίτι

-Πολλές ακόμα συνταγές για το πως φτιάχεται η γκανάζ, το αυγόγλασο, η βρώσιμη κόλλα, η πάστα μοντελισμού, pastillage.

-Μια λίστα από σχετικά sites με βίντεο (tutorial) και οδηγίες ώστε να συνεχίσετε την εξάσκηση και την βελτίωση στις τεχνικές διακόσμησης

Δίνουμε απάντηση σε όλα τα emails που στέλνετε και που αφορούν στα σεμινάριά μας, ακόμα κι αν πρόκειται να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε να δίνετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών για την επικοινωνία μας, διότι όταν διδάσκουμε δεν είναι πάντα δυνατή μια άμεση απάντηση. Είναι πολύ σημαντικό και σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τον φάκελο με τα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ/JUNK emails. Αν μετά από 3 ημέρες και αφού έχετε ελέγξει τον φάκελο με τα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ/JUNK, τότε παρακαλούμε να μας στείλετε ένα μήνυμα στην επαγγελματική μας σελίδα στο Facebook (κι όχι στις προσωπικές) ώστε να μας γνωστοποιήσετε το γεγονός.

Δείτε αυτές τις εκδηλώσεις στο Facebook για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

bottom of page